Pages

Monday, 16 November 2015

tak perlu kecoh bila baru disahkan hamil????? x yah nk retis sgt!

ok setuju sangat dgn pendapat kat neen ni!

jom bace! semua ade pendapat masing2 tapi serius aku sokong ape yg kak neen tulis!
x yah nk retis sgt!
hahahahahhaha

semua yang kita ada miliki milik Allah!
always remember!

 entry kak neen :)
bace entry  bawah ni :)
Friday, 13 November 2015

epi & ayu wedd

alhamdulillah
7 Nov 2015 sabtu lepas
cousin aku selamat dinikah dgn pilihan hatinya ayu.
sgt cantek! even kenal dalam masa yang singkat. sesi perkenalan diorg sgt romantik ok..
sama2 kaki hiking...so percintaan bila berjumpa di gunung Datuk.
alhamdulillah Allah pertemukan jodoh mereka cepat. aku gerak dari kampung pg2 sabtu tu ke Jasin Melaka untuk majlis akad nikah epi.
x larat nak tido homestay ramai2..so aku dicede gerak dr umah mak kat segamat je senang. Alhamdulillah sekali lafaz sahaja sepupu aku selamat jd suami orang.

Selamat!Alhamdulillah :)



Makyong wajib ade kan :)

aku rasa some da kembang semangkok dah!
nk amik gambo pon malas hahahahahha :)

masa sanding sebelah pihak ayu :)

selesai je jamuan makan pg tu selepas nikah aku terus gerak ke kl x tunggu pon majlis sanding sbb am ade game bola ptg tu...xkisah sgt...sebb nk rest memandangkan ahad esoknye akan berlangsung majlis pihak lelaki plak kat senawang.



tgk diorg sanggop naik atas gunung datuk untuk amik gambo
kenangan tempat perkenalan diabadikan dihari bersejarah mereka :)
so sweet!!!!!!!!!!!!!


8 november 2015 (ahad)
pagi2 tu aku terus gerak ke senawang dgn mak, abah n adik beradik ke rumah moksu aku
sampai pon awal lagi. tujuan kitorang nk kumpol anak beranak mak ramai2
sbb mak aku dari kelantan dan datang dr keluarga beso...
mmg susah sgt nk jumpe semua...ye la semua dah ade keluarga masing2 mmg xpnah dapat kumpol some.,..sepupu2 aku pon merata kat kl ni tapi kekangan masa kan...ceh alasan je some tu...nak seribu daya kan...tp serius bila da berkeluarga ni mmg ssh sgt nak dapat satu masa berkumpul balik...time ni lah kitorang pakat jumpe ramai2..mmg riuh sakan! seronok sgt! sampai ade yang dah x kenal pon ade...hahahahahahhaahha


 
sebahagian #cucucicittok lijoh
yang tengah2 pengantin tu lah satu2 nya atok yang aku ade sekarang :)
sebelah mak...sebelah abah mmg 2..2 dah x de :(


tahniah!
persandingan sebelah lelaki


 last! wajib gambo pengantin lama yang sentiasa baru ni hehehehe
me :)
kembang!!!!!!!!!!

to epi & ayu
kami doakan semoga ikatan suci yang terbina antara korang ni kekal ke jannah!
semoga sentiasa berbahagia & cepat2 dapat zuriat! insyaallah amin!