Pages

Thursday, 22 October 2015

POSTPONEMENT OF THE BATIK FUN WALK 2015




pagi ni bukak2 email dapat ni!

bagus jugak tindakan pihak Yayasan Budi Penyanyang yang postpone event ni memandangkan keadaan cuaca yang berjerebu x tentu keadaan dan masa sekarang
sekejap elok sekejap idok... baik postpone dari batal,,,
ingt bayar pakai daun ke...kitorang da burn 2 event sebelom ni sebab jerebu

batal ok! 
burn mcm tu je duit huhuhuhuu 
satu2 event da la bayar rm 50-70!
kalau tangguh ade gak maaf nye! da x yah pk kan.. wat  semak kepala jek pk :)

kita yang x bernafas guna paru2 ni la yang jd mangsa2 nya
lemas bila terpaksa berada diluar pejabat
nk keluar kemana2 pon kene pikir 3 4 ratos kali huhuuhuhuhu


ape2 pon yang penting kita kene sentiasa jaga kesihatan diri kita sendr..

**sentiasa pakai mask untuk elakkan kita hidu udara berhabuk yang beracun tu

**sentiasa cuci bersih tangan anda setiasa walau apa jua yang anda lakukan

**kurangkan berada diluar atau melakukan aktivi2 luar

**minum air putih yang bersih dan dimasak! yang ni penting memandangkan sekarang dah ade plak serangan demam kepialu..huhuu mcm2 plak sekarang kan...

** kurangkan makan makanan diluar yang belum tentu dimasak bersih

**pilih gerai yang bersih tau!

nk senang mcm aku jek bawak bento abes cite :) x kira la nasi putih ngn kicap pon..yang penting terjamin sbb masak sendr hahahahahahha

sesame lah kita jg diri dan beringat2 sesama kita! bye

belanje satu gambo tuan tanah masa batik fun walk tahun 2014 :)


p/s :- larat lagi kah aku masa batik fun walk 13 december nnt???? selak kalendar masa tu sudah masok 30 weeks....xpe pk positif sebagai senaman untuk memudahkan proses melahirkan nnt...insyaallah amin....larat x larat nnt kita tgk ye :) xlama lg sebulan lebih jerk hahahahahah!agak2 ade post kat ig/fb/blog ni nnt berjalan lah aku hehehehehehhehe. yang penting hopefully da dapat tgk langit membiru!




2 comments:

  1. nak tgk langit membiru tu harapan la reha.. dah smpai bln mac nxt yr pun tak tentu lagi elok katanya kan.. akk risau berterusan setahun atau tak elok2 langsung je ni.. sobss (T____T)

    ReplyDelete
  2. tu la kak nak nages sbb dah lame dok bertapa jek kat umah huhuhuhuhu

    ReplyDelete