Pages

Tuesday, 18 August 2015

im4u run

hai uols :)
ok kali ni nak story pasal im4u run yang aku join masa 14 jun lepas...
join sekadar duduk tepi..aku x lari pon 
sbb masa larian im4u ni aku ngh DPIUI 8 
baru seminggu setelah IUI..mmg x la kan
aku pon on off demam batok n selsema masa ni
tapi sbb boring so join temankan incek am n gang kaki jalan

alolo tuan tanah posing yo lobih
peloh pon x kuar hahahahahahahah

sebelom larian elok je cuaca...masa larian hujan hahahah naseb aku dodok tepi jek :)

selpie with kakct :)
ni masa tgk incek am nk berlari..sbb dia lari utk 10km so mmg x sama le ngn yang lain :)

sementara nak tgg pelepasan larian 5km kami posing2 dulu 
bukti kehadiran hahahahahahahah


with team mamee monster 


jenuh jugak la aku dok termenung sesorang ade gak dalam 50 minit
hahahahah naseb ler...bila diorang da nak sampai aku pon terkedek folow jalan ke garisan penamat
nampak x poyo nye disitu hahahahahaa
lantak la mak bayo ko! ahahahahahahaha


acara wajib!
cari retis selpie! hahahahahahahaha
with aizat amdan :)

with zizang razak!
zizan ni nampak yo kurus tapi x boleh lari hahahahahah opppsss!






ok abes dah!
jom blk!










0 comments:

Post a Comment