Pages

Monday, 17 August 2015

bala & carmen wedd

cerita basi :)
hahahahahaa
mcm bese bila ade mood nak update baru sibok nak update


ok..ni pasal wedd bff incek am - Bala...
masa bulan mei hrtu...Bala ni kawan dr zaman berhingus sampai sekarang
ini lah kawan baik dia, kawan lepak dia....



tuan tanah posing dulu :)



 Majlis kawen ni adalah penyatuan dua budaya bahasa dan agama
Bala ni pon sebenarnya kacukan india (sebelah ayah) + cina(sebelah mak)
so adik beradik dia setakat ni pon some kawen campor
kakak sulong dia kawen ngn cina
kakak second kawen india
dan dia yang ketiga kawen cina..

aku dapat saksikan dr upacara ikat tali perkahwinan sampai tamat majlis..hehehe
nampak x kesungguhan kat situ...sbb majlis dijalankan dalam dewan
so dapat lah tgk acara agama diorg masa awal
kalau ikot perancangan asl nak buat dikuil tapi sbb kos kat kuil terlalu mahal 
so diorg buat kat dewan je..

Seronok jugak dapat mengenali budaya lain kan...
so Carmen welcem dear!
kene blajo2 tinggal & bagi diorg lepak tau....
sbb diorg best prenz! mmg kita conpom kene tinggal hahahahahahah




us :)


*tahniah Bala & Carmen :)
semoga perkahwinan ni kekal hingga hujung nyawa 







0 comments:

Post a Comment