Pages

Tuesday, 2 June 2015

xcukop 24jam :(


kalau la...kalau la!
huaaaarrggggggg
xcukop jam nak buat some benda :(
nk tambah jd 32 jam boleh??????????????



sumber gambar pakcik google!

kalau la boleh aku jd mcm octopus ni!
terlalu banyak tuntutan yang perlu dibuat
dah kata amanah dan tanggungjawab insyaallah selagi mampu kan!

keadaan x mengizin kan untuk aku  berblog seminggu dua ni
nak nages rs! huhuhuhuhu

nnt aku hapdate ye :)
banyak utang ngn blog sendri

*larian pekerja muda 9-5 @ putrajaya
*sensasi zumba @ titiwangsa
*apc sayang
*bala & carmen wedd
* 6th appoitment @ TVS & clomid
*larian TM Fan Run
*7th appoiment @ TVS


arrhhhgggggg banyak nye utang nnt ye satu persatu sb keadaan mmg x mengizin kan..ini pon aku curik tulang jap ni lepas balik dr hospital
huaaaarrgghhh double2!!!!

last!
korang doa kan aku untuk iui 8 jun ni :)
semoga semuanya berjalan lancar dan berjaya
insyaallah amin!

bye :)

4 comments:

  1. Reha,

    Semoga dipermudahkan urusan IUI tu.. bnykkan rest tau..jaga makan!

    ReplyDelete
  2. wah dah tak lama tu reha.. semoga berjaya.

    ReplyDelete
  3. nak iui? moga dipermudahkan................ amin aminnnnnnnnnnn.. jgn lupe update siniii ;))

    ReplyDelete
  4. wahhh dah iui.. mesti dup dap dup dap skrg kan.. aku doakan double line untuk ko.. amiin

    ReplyDelete