Pages

Thursday, 7 May 2015

colour run um

26 April 2015 lepas kami berkesempatan join larian spektra yang dianjur oleh University Malaya
memang seronok! tp!!!!!
adoii mesti ade tapi kan....hahahahha
pada pendapat aku pihak penganjur kurang bersedia sbb 
penganjuran colour run seperti ini harus disertakan dengan kakitangan urusetia bersedia dan sportingmenjalankan tugas 
untuk membaling tepung warna tu!
ini tidak...duduk tepi jalan sekadar merenjis! aku ulang ye merenjis!!!!
mane nak happening dik non! kami bukan pengantin kot!
hahahhahaha bila da semua geram! masing2 sampai je kat checkpoint colour some serbu amik sendr colour2 yang ade & membaling sesame sendr..x kira gang ke x!
yessss baru happening!
tapi!!!!
tgk tapi lagi! hahahahaha
sampai check point terakhir pihak penganjur mula menyorokkan tepung warna
dan sesi merenjis berlaku sekali lagi!!!!!!!!
errrrrrggghhhhh nasib baik ade team dak2 cina yang degil main amik je sekotak tepung warna tu!!! so kami kutip sorang sikit tepung warna!
hahahahha jadi la dapat la untuk bg makeup sape yang masih bersih :) dan membaling2 kat orang lain..sampai pakcik polis pon kene baling hahahahah :)


kami #gangkakijalan ke um colour run
ni sebelum ye :)
nana ank buah incek am x dapat join sbb dah ade yang menumpang kat perot dia
hahahahahahahhaha tahniah dear!! yeyeyey ara dapat adik!!
tu next entry la ye :)

ni mase lepas 1st checkpoint! selesai direnjis! hahahahaahah
bersih weoolss tau!


ok ni da lepas next2 check point!
baru betol colour run kan...kan....hahahahahhaha
aku paling teruk sbb incek am terus tepek kaler pepel kat muka aku!
pasrah jek la hahahahahah





selepas :)
selesai 5km larian kali ni lotih muke memasing sbb panjat bukit cinta kat um tu!
eh betol ke nama dia bukit cinta ke incek am tipu aku????? hahahahahah

selesai :)
#gangkakijalan :)

nex larian sabtu ni! 9 mei 2015 :)
tapi x semua dapat join...yang penting aku ngn am akan join hahahahahahah 





1 comments:

  1. syok giler...bile aku dpt join xtvt gini????huhu

    ReplyDelete