Pages

Tuesday, 7 April 2015

~run~

hai uols
jadual running untuk 2015 :)
dan mula lah aku register 
hahahaaha aku suke register awal2 untuk elakkan dr penoh dan x dapat nk join
sendiri nanges
untuk bln april, mei dan jun

ok jom check it out!

APRIL
26 april 2015(ahad)
University Malaya
larian spektra University Malaya
ni utuk colour run kira macam main baling2 kaler tepong tu...
hahahaah enjoy o x nnt aku dah p aku update k :)
yang ni dah close pendaftaran sbb aku pon daftar masa bln december lg :)

MEI
utuk bln mei aku ade 2 larian...tamak kan...hahahahaha x pe satu awal bln satu hujung hihihi :)
first larian 
Pekerja Muda, 9 to5
pada 9 mei 2015 (Sabtu)
Persiaran Perdana Putrajaya

untuk register klik here


yang kedua 
TM fan Run
Team Malaysia ni mmg best!!!! jommm la uolssss
31 mei 2015 (ahad)
dataran Putrajaya Presint 3
pendaftaran masih ada tau! cepat!!!!
register here


JUN
Reach Out run
14 Jun 2015 (ahad)
Dataran Putrajaya Presint 3 :)
register klik here

so ape lagi jom la korang :)
kita meet up kat sane k...kalau terserempak halo2 k:)
jom sihat :)

4 comments:

  1. kitaorang (Yani, Nana, kita) join larian pekerja muda.. nanti kita jumpa kat sana tauuuu!

    ReplyDelete
  2. yeyeyeeyeyaahhh jumpe disana tau!

    ReplyDelete
  3. waaa...byk nye event...mesti meriah tu nnti hiihih

    ReplyDelete