Pages

Wednesday, 18 March 2015

STIR FRIED LILY BUD / SAYUR KIMCAN GORENG

Masa o.station haritu sempat le kami menjengah ke cameron
kebetulan x jauh dr Sg Koyan so le la singgah Cameron kejap
Dah p Cameron mst bli sayur kan...geram sbb murah hihiiihih
So Bila dah TERSINGGAH & TERBELI la plak sekali sayur Kimcan
ni first time aku beli, masak n makan sayur Kimcan / Putik Bunga Lily ni
dah ade terus TERAJIN masak hari bekerja :)
kang kalau lambat aku masak sayur2 tu layu plak..so masak jek la :)

ini lah rupe sayur Kimcan / Putik Bunga Lily tu :)

aku goreng macam sayur biasa saje letak udang & telur
sedap gak rasa macam makan kacang panjang jek

masalahnye aku bli sekilo sape nk?? meh amik kat aku :)


3 comments:

  1. masak letak sos tiram dgn bwg putih je pun sedap.

    ReplyDelete
  2. masalah nye aku mabok makan sayo ni...abis some kuar blk :(

    ReplyDelete