Pages

Wednesday, 4 March 2015

sengkuang dip :)

mst korang penah menikmati sengkuang calit kan! :)
sebelom ni aku penah kongsi pasal  sengkuang calit downtown mines
hrni meh aku kongsi pasal sengkuang dip :) sama rasa tp persembahan yg berbeza :)
mmg sedap!!!!
ni lah dia sengkuang dip dengn sos sengkuang dolu-dolu :)



senang jerk nk mkn celop dlm sos..celop kt kacang

pastu ngaaappppp :)

aku bli pada dak ofis aku ned :)
kala korang nk cer like page fb dia najuan_bakery
ned jugak ade jual mcm2 lagi tau dengan kek minyak,kek coklat moist, apam susu,dadih leh la p jenguk mane tau kalau korang berhampiran leh try :)


oh ye update 
kalau nak ade gak kat tesco bandar bukit puchong betul2 dekat ngn food court

kalau korang area ampang o setapak le dapatkan kat platinium walk setapak
(beside kl festival city )

4 comments:

  1. aduh terliur pulak tengok.. tgh2 taklah mkn ni mcm2 teringin..hehe

    ReplyDelete
  2. teringat coklat nini celup2 tu... slalu makan masa kecik2 dulu...gaya2 ni la...

    ReplyDelete
  3. macam coklat celup nutella tu haaa. .. hehehe macam2 diaorang ni kannn

    ReplyDelete