Pages

Thursday, 5 March 2015

Regalia Residence

nak bercuti tapi x mo p jauh????
jom p Regalia Residence jalan Sultan Ismail Kuala Lumpur.

aku g ngn family incek am masa cuti CNY aritu..
kami check in ari sabtu tu.. sbb x tau nk p untuk cuti yang panjang tu sbb khamis dan jumaat incek kene keje n standby :) sabtu tu pon dia keje gak adoiiiii!! dia blk je tghari  kami terus bersiap2 sbb nk kene p amk anak2 buah dia sekali...sian sayang ye...x pe pasni kita cuti lama2 ye..tinggalkan some keje hahahahahahah... cer tgk muke eksited diorang nak berendam hahahahahaha

kami booking homestay kat sini dengan kadar RM200. kata tuan rumah kalau duduk lebih dari sehari kadar yang dikenakan adalam RM 180. Homestay adalah servis apartment ye. di tingkat 29..ade satu katil queen, 1 sofa bed, 1 baby cot, tv no astro! peti ais microwave, iron dan yang paling best ade wifi hahahahahah sbb line tipon nye sgt2 slow!!!!sebelom tu ampun ye sbb aku lupe nak amik gambo bilik homestay yang kami duduk tu sbb dah kene serbu hahahahaahhaha ade gambo ni jek... pintu masok hahahahahahahaha..ampppuuunnnnn !!!

sampai jek kami melepak dulu dan susun2 barang sbb baru kol 3.30 :) tapi sebab masing2 da x sabo so moh le kita berendam :)

ok yok terjun :)
infinity pool ni terletak di tingkat 37 :) memang best sbb x ramai orang pon dan le tgk pemadangan sekitar kuala lumpur.kene tukar lift tau kat tempat 4
muke2 eksited hahahaahaa

sbb nak berendam aku suggest kan korang bawak le ape2 yang patot sbb bila da berendam sejuk2 conpom lapo hahahahhah


 pastu le terjun balik hahahahaha

 tgk la laki aku nak benamkan bini dia konga asam tol...hahahahaha...


pas da puas berendam konon nye nk tgg sampai malam tapi masing2 da x tahan perot da lapo...so balik bilik, sembahyang & siap terus kami ke RSMY kat medan tunku pekena beriani n roti nan cheese :) meleleh ko hahhahahaha
pusing2 kejap kat jalan tar n balik semula ke home stay tdo!

2nd day sambung berendam balik
:)

c my anak dara over ok!!!!


tn tanah :p


ooo lupe bagi tau kat sini gak ade pool di tingkat 5 tapi kami x g pon..kalau korang berkesempatan le la p 2..2 pool :)
dah nak kol11 dah jom balik!!! nk kene check out... balik some membongkang x bangun sbb letih berendam hahahahahahah

ok sape2 nk p leh la add fb homestay 
homestay Regalia Studio

o boleh la call terus  019-2342658




2 comments: