Pages

Tuesday, 17 March 2015

Period Calendar / Tracker

hai :)
mood x tau lari kemana hu :(
gigih aku mai keje arini padahal badan lemau o.station dr jumaat - isnin
sayang coti punye pasal.. ku gagahi jua...poyos sangat kan....

hahahahha ok nk share pasal period calendar / tracker untuk kaum hawa
yang boleh korang install dari google play :)


pd aku bagus jugak apps ni sbb kita boleh kira bila time period dan sebagainya..as reminder kan
mane la tau time2 kursus or time korang rancang nak g bercuti o honeymoon apps ni le guide korang even bkn la tepat pon tapi boleh la membantu. at least x la melepas kuikuikui...

kalau boleh korang dapat kan tarikh pertama period bagi 3 bulan. tujuannya adalah memdahkan apps ni utuk mengira average & duration bagi cycle terdahulu 

x pon if korang nak masukkan bulan pertama sahaja pon boleh tp make sure korang set balik pada log. 
so korang le la cek kalendar & catatkan setiap syntom kalau rajin lah :)

boleh letak mood ikot hari tu, symtom

catatkan tempreture o BBT Chart
sgt penting untuk TTC mcm aku :)

mcm2 le dibuat dalam apps ni..korang explore la sendr ye yang penting ia nya sangat membantu
bagi orang TTC seperti aku
bagi orang yang merancang takot terbabas  ihihihhii
& bagi orang yang nak merancang perjalanan/ aktiviti :)













6 comments:

  1. Kite pun guna apps ni sejak 2tahun lalu...kuikui.. mmg sgt2 berguna...keh keh keh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..senang nk budjet time jalan sebenarnye hahahahhaaa

      Delete
  2. kalau rajin BBT leh try apps fertility friend...pun senang nak tgk gakkk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala lom start lg blajar BBT nk bli termo asik la lupe :)

      Delete
  3. ida guna! siap install dalam hp hihihihi sneang monitorrrrrrrrrr

    ReplyDelete