Pages

Tuesday, 13 January 2015

umrah & ziarah

Alhamdulillah

4hb 2015 Mak ngn abah sekali lagi dijemput ke rumah Allah
murah rezeki mak ngan abah

Buat sekian kainye dapat lg jejak kan kaki kesana dengan hasil keringat n titik peluh sendr
Bkn rezeki aku untuk ikut kali ni walaupun mak ngn abah sampai nk bantu separuh
Inyaallah aku akan berusaha simpan ongkos untuk jejakkan kaki di sana
oooohhhh :(

otw nk p klia antr mak ngn abah :)

eh tembun sunggunh muke aku ahhahaah sampai kembang idong hahahahaha



ok posisi sudah menarik hahahahahahaha


moksu n Family sama2 antr masa tu di klia..abang dan adik2 aku some antr sebelom mak ngn abah naik bas di rumah travel agency :)

ape2 pon mak ngn abah alhamdulillah dah 2 kali guna kan perkhidmatan dari Nur Family Travel n Tours ni...mmg superb terbaik perkhidmatan mereka.

insyaallah ade rezeki aku pon nk gunakan travel agent yang sama hihihihihi :)

with my ensem abah :)


mak!! indunye la hai kat mak :(

bye mak bye abah 

Sebelom pergi mak n abah tanye nak ape2 x...kalau sebelom ni beria aku kirim jubah lip lap2 kat mak...
tp kali ni aku hanya minta mak ngn abah doakan untuk aku :(
huhuhuhuaaaaghhhh sodih la plak !!!!!

nk tgg mak n abah blk 15hb ni...!!!

tgg ye along amk mak ngn abah kat klia :)

0 comments:

Post a Comment