Pages

Thursday, 29 January 2015

suami ku encik perfect 10!

suami ku???? alhamdulillah
bagi aku suami aku dah cukup perfect dimata ku...mata orang lain aku x peduli!!!!!
hahahahahahahaha

tp sekarang bkn nk cite pasal suami aku.....
nk cite pasal wayang gandingan lisa & aaron aziz
dalam cerita
suamiku encik perfect 10 :)



yeaaahhhh berjaya aku memujuk incik am ikot tgk cite melayu
hahahahahaa.....

aku p tgk cite encik suamiku encik perfect 10! kat alamanda jerk sabtu lepas
sbb kebetulan nk membeli barang dapor kat mydin.alang2 sekali jalan :)

memula masa nk booking tiket bile am tanye cite ape...aku kata ntah...
ala cite baru .....x tau sbb  kak ct yang book
nampak x permainan nye disitu....hahahahhaahhahahah

tp bila nak sampai alamanda pon ngam2 time wayang nk start
dia kata eh....cite ni ke??? adoiiiiiiiii *(>.<)*
hahahahahahaa

yesss misi memperdaya berjaya!!!!!!
tp aku tau..incik am mmg akan ikot jerk...nan ado problemma
hihihihihihi saje nk menyakat jek aku ni hihiihi....

sebelom masok tgk movie yok posing dulu

* cerita couple yang xde kene mengena saje nk posing jerk hihihihihi

seronok betol bila anak dara sorang ni suka tiru aksi kita bergambo...dah ade gang gedik bak kata incik am hahahahahhahahahaha



cerita ni pada aku mmg best
bagi orang yang suke tgk cite melayu fefeling senyum2 mcm aku...
aku bagi 4/5
sbb berjaya buat aku fefeling dalam panggung.

tapiiiiii....untuk orang yg x minat aku xtau...sbb penilaian sesebuah cerita bergantung jugak pada seseorang....so kalau nk tau korang kene tgk sendr :)


abis wayang mmg kitorang x pusing2 dah sbb da ptg memasing asar pon belom malas nk terkejar2 so kami decide x yah le memusing dalam alamanda tu..terus ke mydin beli barang umah

masa tgg mama ara n oma dia beratur membayo
ara dok ngn nekchu ye..iihiihihihi

suka gambo2 candid mcm ni..capture by incik am....

dah selesai...blk! hahahahhaahahhahaa




4 comments:

  1. kalau aku mmg tak le nak tgk citer melayu kat wayang.. i serik uols.. selalu citer melayu tak best... nak tgk tunggu donlod je..hehehe..

    ko dok seri kmbgn kan? kat mana? Mydin tu depan umah aku je..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan...ko same ngn laki aku hahahahahaha....tp kengkonon nk tgk cepat hahahahahaa...

      aku kat seri kembangan kat ngn upm....

      Delete
  2. alaaa huby ida non hadoooo nak tgok citer malay puiii sangatt ! HHAHHA

    ReplyDelete
  3. baru tengok siang tadi... alahai rasanya novel lagi best kot.. kurang umphhh la

    ReplyDelete