Pages

Friday, 9 January 2015

nov 2014

nov 2014 :)

1 Nov 2014
Makna Night Founder's Run
beerlangsung di putrajaya
First time aku lari 10km
berpoloh beb..mmg jauh aku ketinggalan dari incik am... tp alhamdulillah aku tetap berjaya tamatkan larian hari tu :)
tetiba bangga jap..padahal rs nk tercabut kaki hihihihi...
incik am berjaya berlari 10km dengan masa 58 minit.. aku jugak banggan dengan diri sendr sbb bkn dari group yg terakhir 
aku berjaya berlari 10km dengan masa 1 jam 20 minit :)
yeeeahhaahahah tepok untuk diri sendr
allhamdulillah bkn utk berbangga tp untuk reward diri sendr
thanks incik am sebab always support aku untuk sihat :)

 x banyak pon gambo yang aku amik sbb bateri kong king kong
ye la larian dalam 7 lebih... berlari waktu malam x kose mak nk bawak hp
tinggal jo kat keto hihihi



bukti larian :)
medal la..kene wajib ado hahahahah

esok nye plak kami mcm biase join lg aktvt ramai2..
mcm x pnat jo kan mlm berlari pg berlari
hahahahah sebenarnye pg tu hampir2 terbabas gak sbb x cukop tido ;p
tp geng kaki jalan ade kan so diorg tukang kejutkan hahahaha

aku suka suasane mcm ni...ramai2 happening
mmg syok :)

ok kali ni kami masuk my Run 
" Kids & Family Fun Run tp x jauh mane 3.5 km jo
x dan nk poloh banyak2 hahahaha
sejak diet badan da ringan n ok utk berlari...
choiiii hahahahahha serius la :)
hihiihi 



 my mek ara pon lari :) lari la sgt padahal atas dukong am tiap masa hahahahah


 kami :) geng kaki jalan 
n paling best incik am dapat cabutan bertuah :)
dapat hamper dr prudential tq!!!!!

n last utk nov 2014 

kami geng kaki jalan join batik fun walk!!!
yeeahahahah kali ni no running just walk :)
aktiviti bermula di Matic dirasmikan oleh YB KJ

Program macam ni dah jd xtvt bg kami geng kaki jalan 
mmg seronok!!!!




 mcm biase sebelom tu selfie dulu hhahahahahaahah :p

 tgk le si mek ara :) kalu korang perasan setiap aktiviti mst nk dokong x mo jalan...lom panas enjin sbb kene bagun suboh pg kot...hahahhahahaa

selfie with YB KJ :)

tgk mek ara masih lom ade mood! :) 

ok da rasmi...jom jalan hihihihi :)
si mek ara da ok..x mo dokong..nk jalan sendr..
semangat sbb dia tgk bdak2 lain some jalan hihihihih











pose tiang lektrik...adoi aku rs kalu bkn kerana batik fun walk ni aku da le join bangla amk gambo hahhahaha :)

ok finish :) yeaaaahahahha

 sementara tgg cabutan bertuah
tapi geng kami x bertuah kali ni hahahahahha x pe tgg next running ye :)

sebelom balik sempat le aku posing kat MATIC tempat aku praktikal dulu
kadang2 indu plak nk jd muda belia ms zaman belajo hahhahahahah

ok cik mok da kurus sikit hahahahhaahahha
bye :)


0 comments:

Post a Comment