Pages

Tuesday, 20 January 2015

Largest zumba fitness party

Sebelom ni sabtu kami walk sahaja
esoknye ahad kami ke
LARGEST ZUMBA FITNESS PARTY!!!!!
yeeaaahhhhhh
semangat tau kami berenpat bangun awal sbb kol6 da mula pendaftaran
Kami tiba di Stadium Merdeka lebih kurang kol 6
daftar amk baju dan sekali lagi isu baju jadi hal
hahahahah kali ni baju dibekal kan dalam 2 saiz jek...XL dan XXL
tp XL dia sama mcm S !!!!!
XXL mcm Triple XL
hahahahahahha senang cite kecik sgt dan besar yang amat
hahhahaahhaha so kami berempat decide amk XL sahajo..terpakse le kempis2 ka lemak xpe pasni ni zumba terbako le lemak hahahahahah kot iye!!!!!!!!
 
Mcm biase sampai2 orang da penoh!!!
ooo lupe lak nk bgtau fee bagi aktiviti ni RM75 tau...
 
First time aku jejak kami kat Stadium Merdeka ni
jakun hahahahahaa
 
 
mcm biase before aktiviti...selfie dulu hahahahaha :)
 
 
 
tgk laki aku pakai baju hahahahah
kami gelakkan dia sbb baju tu fit sgt kat dia....
da la x brape nk sado...sado kat perot jek hahahahaa
 
 
 
 
 
 
 
 
memasing muke fresh pagi hahahahahahahah
 
 
 
Yeaahhh paduan laki binik hahahahah
naseb la sayang !!!! hahahahah incik am mmg sporting abes
ikot je la some aktiviti binik dia hahahahahaha :)
 
 
 
my abam sayang
incik am :)
 
 
after zumba
mmg penat gile sbb nk di isytiharkan dalam Malaysia book of record as
Largest Zumba Fitness Party so kami berzumba selama 90 minit tanpa henti
kalau yg da penat sgt ade gak yang berhenti
tp TIDAK untuk kami berempat hahahahahhaha
paling gelak sbb laki aku gelek abis time zumba
hahahahahahaah
 
ape yang menarik penyertaan dari seluruh Malaysia adalah seramai 5845 peserta :)
penoh satu stadium hahahahaha
 
Tenaga pengajar pada hari tu juga ada dari Australia, India, China Fhiliphina Malaysia dan ramai lagi
mmg best bagi orang yang da biase Zumba step yang digunakan adalah step2 yang biase cuma dipelbagaikan mengikut rentak lagu
yang x biase pon mst boleh ikot janji goyang hahahahahaha
 
  
 
 
 
kakct n syima
diorng ni adik beradik akk & adik  sedara incik am...
 

medal sebagai bukti penyertaan
yeeeeaaahh :)
 
sediki info pasal zumba :
  • diperkenalkan pada tahun 1990-an sbg program kecergasan di Colombia
  • Merupakan kombinasi elemen tarian dan aerobic
  • tarian mengikut aluanan muzik salsa, hip hop mambo dan lain2
  • sesuai untuk senaman kardiovakular dan kecergasan
  • mampu membakar 500 hingga 1000 kaloro dalam 45 hingga 60 minit
 
 
berita hari ni  dalam utusan Malaysia :)
berkenaan Zumba Fitness Party
 
 
x sabar nk join xtvt lain plak!!! some kami da susun hihihihihi :)
 

3 comments:

  1. perghh best2.. aku suka sgt join aktiviti mcm ni tp apakan daya, mana nak campak si kecik 2 ketul tu..hahaha

    ReplyDelete
  2. hubby ida tak sprting hal2 gini sbb die dah kurus kott HHAHAHHA.... ajak laa idaaa ;p

    ReplyDelete
  3. anne - tol gak...aku sementara x de yg nk dikejar ni boleh la..nnt ade yg nk dikejar ntah sempat ke x nk join mcm ni hihihhhii

    eida - abe awok makan banyak tetap slim hahahahahahha kelebihan dia :) kita ni x makan pon x kuncop2 hahahahahah set jom colour run!!! mst syok hihihi

    ReplyDelete