Pages

Tuesday, 13 January 2015

hantaran murah + budjet

yeaaaahhh
alhamdulillah akhirnya selesai buat hantaran tempahan dari amy balakong :)

amy ni kakak pengantin
dia request mintak siapkan hantaran simple untuk kedua2 blah pengantin

so untuk sebelah lelaki 

temanya terqoise purple :)

aku lupe nak amk gambar tiap hantaran ni aje yg ade dlm hp


 dulang barang batal air sembahyang + duit mas kawen :)

tuala yang aku gubah jd buah :)


set minyak wangi 


yang ni plak hantaran dari perempuan
tema : royal blue


nampak x itik kat blakang tu hahahahahah 

semuanya 16 dulang bagi kedua2 pihak tidak termasuk kek dan sireh junjung

kos upahnya murah sahaj mengikut kemampuan. RM 5 sahaja untuk satu dulang :)
murah kan...alhamdulillah ini hanya sekadar minat untuk membantu budjet pengantin hihihih :)


oohh ye kos upah tidak termasuk harga barang ye..if pengantin ingin beli barang sendr mengikut kemampuan adalah dialu-alukan..kalau mcm contoh diatas untuk 7 dulang modal barang lebih kurang RM100 

ikut kemampuan masing2 :) hihihihihi

4 comments:

  1. pandai ko gubah2... aku selalu konfius lebihan tuala tu nak buat camne..last2 suruh makcik aku buat.

    ReplyDelete
  2. aku banyak selit2 je lebihan tu...selebihnya banyak aku goole hahahahaha

    ReplyDelete
  3. cantik!!! i pon suka gubah2 ni...tapi buat utk family member je...x berani nk buat niaga... takut tak kena taste org... heheheh....

    ReplyDelete