Pages

Friday, 25 October 2013

K~A~M~I

yeszzaaaa
K~A~M~I
aku ~ mimi ~ wani ~ nor ~ ila

gang KAMI ni jd ms aku kje kat BPSM MOF . mmg kitorg rapat gile, even masing2 lain unit tp kitorg mmg close best sbb  g meronggeng hahahahahahaa


huhuhuhuhuhuhuhu... so setelah sekian lama KAMI buat reunion kecil tapi tanpa Ila sbb ila da NK MELETOP hihihihihi

KAMI decide jumpe kt Mines mgg lepas walau kejap tp dpt la nk lepaskkan gelak ngn diorg! karok n makan2

with wani

mimi ~ wani ~ nor ~ me



next program????????
 :)
tunggu.....

sesi menyopink KAMI
hahahahahhahahhahahah

rindu korang weiiiiiiiiiiii :)




Thursday, 24 October 2013

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tension!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee



tension serius aku tension dengan bunyi bising ketuk + drill dinding sane sini...
sakit otak aku... x do ketenangan lagsung hari ni..
 da la dari pagi bunyi bising.. sekarang ni time rehat pon ko dddddddddddgrugggggg sane sini

ape punya kontraktor a...buat a keje malam2 ni ofis hour ko tebuk dinding sebelah yo hai tompek kami
jgn kate nak rehat nak buat koje pon pening ngn bunyi bising!!!!

tension!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

serius aku tension!!!!!!

jgn salah kan aku kalau ade sape2 kene maki pasni!!!!!!!!!
Wednesday, 23 October 2013

risda weight down

Assalamualaikum Semua!!!!!

:)
lame x merajinkan diri membebel kat blog hahahaaaahha
hrni ntah mood datang dari mane rajin lak meng 'update' hahahahahahahah...

ok jom cerita pasal program risda weight down. Program ini adalah anjuran RISDA untuk menggalakkan pekerja menurunkan berat badan ke arah menjaga kesihatan diri  :)

yes.. :) aku juga masuk!!! yeeaaahhhh boleh jdkan semangat dalam menurukan berat badan dan nk slim melim hahaahahahahahaa....Semalam adalah Pelancaran Program ini dan kami semua peserta kne amik gambo dan timbang berat badan. Siap cek satu badan takot kalau-kalau ade yang bawak pemberat untuk menang. sbb hadiah yang dijanjikan jugak best $$$$$$$ hihihihihi

kategori lelaki dan perempuan iaitu wang tunai RM2,000 bagi tempat pertama,
 RM1,500 (kedua),
 RM1,000 (ketiga) dan
 RM200 (saguhati) bagi pemenang 20 peserta seterusnya.

dapat saguhati pon jadi la kan..haahahaah mcm beria jerk...tp insyaallah x do yang mustahil kan,,,,sbb sebelum ni pon aku dah berjaya turunkan 10kg :)
wahhhhh betapa gomok nye saye!!!!!


Pelancaran RISDA Weight Down
gambar dr utusan malaysia  23 okt 2013

so inilah kami :)
calon-calon weight down hahahahahahaha
nak muntah makcik tgk hahahahahahahah

ija-me-kakyus

me-kakyus
ok makcik  10 kg lebih berat dr orng sebelah ye hahahahaha sekampit boreh uolllssss...redha je la da gemokkan hahahahhahahaha


pose dr  bakal pemenang risda weight down hahaahahahahaha



ok yang ni plak random health screening yang dijalanka pada setiap peserta

see..berat aku 73.4kg okay!!!! x ok dengan ketinggian menjadikan BMI aku 28.7
huaaaargghhh nages lg !!!!

tp boleh la upah senyum sebab tekanan darah...denyutan jantung... glukos dalam darah n kolestrol some ok...cantek bak kate nurse hahahahhahahahaha...




ok nak tgk berjaya ke tak tgg program ni tamat nnt pada 22 Januari 2014

cayoookkkkk reha!!!!!!!!!

bye!

Thursday, 15 August 2013

ijab & qabul

walu :)

salam ramadhan ke9 semua....

~tq pakcik google~

semlm korang layan x cerita ijab & qabul ????? serius sedih ooo...aku x memasal menitik ayo mato...tp aku mmg hati tisu dengar panggilan hangit pon aku yg over menitik air mata mcm aku yg kene!! hahahahahaha...

opssss sorry lari topik :)

masa tgk drama ni aku pon feeling2 gak..... hahahahah ye la,.. melihatkan adegan romantika de amor adi puta  & nora danish...sure buat korang senyum sorang2 hihihihihi ala2 cerita adegan ms drama adam dan hawa...kuikuikuiiiii,,

 kisah ijab dan qabul yang bermula dari perkenalan, bersatu..masalah rumah tangga sbb tiada cahaya mata..sakit...dikhianati kawan....hinggalah adi putra kemalangan di malam raya & akhirnya mereka mati bersama  walau dalam situasi yang berbeza   :(( 

huhuhuhuhu....ok kalau korang yang dah tgk mst korang tau kan...so yang belum layan..sila tonton online sekarang :)

so jom layan lirik soundtrack drama ijab & qabul :) 

lagu  dengarlah bintang hati ku 

dengarlah bintang hati ku aku akan menjagamu
dalam hidup dan matiku hanya kau yang ku tuju
dan teringat janjiku pada musuatu hari pasti akan ku tepati
aku akan menjagamu semampu dan sebisaku
walau ku tahu raga mu tak utuh
ku terima kekurangan mu dan ku tak akan mengeluh
kerana bagi ku engkaulah nyawaku

aku akan menjagamu semampu dan sebisaku

walau ku tahu raga mu tak utuh
ku terima kekurangan mu dan ku tak akan mengeluh
kerana bagi ku engkaulah nyawaku
kerana bagi ku engkaulah nyawaku


~DE MEISIS~


ok lah bubye!!!! nk fokus buat skrip pengacaraan jp ! chow :)


psssttt : adi putra & nora danish ni mmg gandingan best kan hihihii :p