Pages

Tuesday, 29 May 2012

aktiviti malam minggu :))
putrajaya lagi??????
hahahhaha mane la kami ni nak p lg.....ni jerk la yang paling dekat ngn umah n paling selamat nak lepak hahahahahahahha.........

sebab bosan melepak kat umah kol 11malam  kitorang kuar amik angin :))

sesekali jumpa pon bosan lepak umah ek hahahaahha......
yerk la kalau incek am kat pahang dah mmg rutin aku memerap dalam umah....
balik keje bukak pintu kol 5ptg
bukak semula kol 6.40 pg g keje......
mmg betol2  " umah ku surga ku  "
hahahahahhahaa


lokasi lepak????
jambatan jerk pon hahahahhahaahah
lokasi ni lokasi date kitorg sejak belom kawin lagi :))
dulu ka aku kat Precint 9 so nak kemane....ke cni jerk la....x pon dataran masjid hahahahhahahaha


:kami:
 bertemankan sebotol nestle bliss baik tok penghadaman hahahahahhahahah :
Monday, 28 May 2012

" sekuang calit mai singgah "



halu2 :))
hrni mud swing2 hahahahahha bosan sebb x do kawan nak beborak...asik le dok borak ngn dinding
hhuuhuuhu eh *aku lom sewel* lagi tau......
diorang kat opis ni ade jer yang cuti...el...mc....tinggal ku keseorangan huhuhuu
hahahahhaahahhahahaha

stop lari tajuk! hahahahahahahaa

korang penah makan ni x???????


yup sengkuang calit :)) aku ade hapdet kat fb sebelum ni :))
sekuang calit ni adalah sengkuang fresh yang di cali dengan  sos merah (ala2 mcm sos rojak :) ) pastu ditabur dengan kacang tanah

peeeehhhhhh meleleh hahahhahahahahah
mmg sedap :)
ayooo aku menaip pon kecur mulut ko! hahahhahahahahaaha

so bagi korang yang terkecur tu le le p beli ......details sengkuang calit ni

lokasi :  kat downtown mines
*betul2 kat pintu masuk mengadap ke condo yang tepi tasik tu*
* ade bunyi2~sengkuang calit mai singgah..hahahhahahaha*

harga  : biasa  : RM1.50
speacial  : RM 2.00
*pilih yang special tau ade kacang hihihihihi*


p/s :- aku dah jumpa sos dia nak bli kat mane :)) nnt aku hapdet sekuang calit home made by aku hahahahahh :))


waluuuuu :))

alkisah jalan2 kat putrajaya~ hahahhah
gambar lame yang baru nak ditepek! almaklum la cik tembom ni dah lame x hapdet belog kan......hahahahhaha

sesi menggedik2 ngn incek am kat putrajaya hrtu.......
tujuan kitorg sebenarnya nak jalan2 cr makan jerk.....

gambo makcik kurang menarik yerk almaklumlah pakai henpon jerk....henpon murah so mp x berape nak beso....so gambo pon membeso!
hahahahhahaaa ayat orang x sedo diri mmg mcm ni salahkan henpon padahal badan yang membeso!


: aku :


: pak tam ku :
hahahhahaha incek am makin itam sekarang :))

p/s :- arini aku ponteng p ceramah so aku nak bis kan mase hapdet belog hahahahhahahahha :p

hilang??? ade lagi le :))

ayokkkkkkk bz sangat makcik ni no n3 tok April?????
sekarang plak dah end of may~~
hahahhahahahha orang nak belog dia nak gak tapi x hapdet!  hahahahhahahahhaaa
nak wat mcm mane mase x mengizinkan tok aku jengah belog ku ini,....tapi smepat gak aku melawat belong member2 sepintas lalu tok tau pekembangan korang....ade yang tertinggal jejak n ade gak yang x tertinggal ahahahhahahahahah~

punca ke bizian pon x dapat nak dikenal pasti sedangkan aku terlalu banyak masa terluang..........
cuma aku yang lebih banyak abis kan masa ngan berangan...termenung.....dari diisi hahahahahhahaha :p

ok sekian membebel!!!!

pesanan penaja :  jgn x jengah aku yer :) belog ni idup lagi walau bagai shy2 hahahhahahahha :p