Pages

Monday, 28 May 2012

" sekuang calit mai singgah "



halu2 :))
hrni mud swing2 hahahahahha bosan sebb x do kawan nak beborak...asik le dok borak ngn dinding
hhuuhuuhu eh *aku lom sewel* lagi tau......
diorang kat opis ni ade jer yang cuti...el...mc....tinggal ku keseorangan huhuhuu
hahahahhaahahhahahaha

stop lari tajuk! hahahahahahahaa

korang penah makan ni x???????


yup sengkuang calit :)) aku ade hapdet kat fb sebelum ni :))
sekuang calit ni adalah sengkuang fresh yang di cali dengan  sos merah (ala2 mcm sos rojak :) ) pastu ditabur dengan kacang tanah

peeeehhhhhh meleleh hahahhahahahahah
mmg sedap :)
ayooo aku menaip pon kecur mulut ko! hahahhahahahahaaha

so bagi korang yang terkecur tu le le p beli ......details sengkuang calit ni

lokasi :  kat downtown mines
*betul2 kat pintu masuk mengadap ke condo yang tepi tasik tu*
* ade bunyi2~sengkuang calit mai singgah..hahahhahahaha*

harga  : biasa  : RM1.50
speacial  : RM 2.00
*pilih yang special tau ade kacang hihihihihi*


p/s :- aku dah jumpa sos dia nak bli kat mane :)) nnt aku hapdet sekuang calit home made by aku hahahahahh :))

5 comments:

  1. nana meh datang umah kite...ade yang home made ni :))

    ReplyDelete
  2. follow kamu
    jom follow makneng

    husband makneng pon suka mkn sengkuang calit tuh tau..
    makneng kurang ske sbb ada kacang..gg ku berlobang..

    ReplyDelete
  3. Hi Miss Kirokuza,

    Thank you to your testimony in your blog for OLD TIME SENGKUANG , turnip stain(SENGKUANG CALIT).

    We would appreciate, if possible, we need your email for a consolation prize from us.

    email us: oldtimesengkuang@gmail.com

    Have a Nice day and Cheers from Old Time Sengkuang

    ReplyDelete
  4. sengkuang calit : donE! TQ SO MUCH!!!!

    ReplyDelete