Pages

Friday, 17 February 2012

~welcome firas 120212~

assalamualaikum.........pepagi jumaat ni ade mood nk update blog :)
hihihihihihi alhamdullilah abang n kakak ipar ku dah selamat menimang cahayata mata ke 3 pada 120212
wahhhhh cantek nyer tarikh :))

baby boy!!!!!!!! kitorg some igt girl...siap dah ade name lg..hihihihi.. x pe la....next baby la yerk 
x pon bagi kat aku jerk la name baby tu hahahahahhaha alamak proses pon x mcm mane nak baby hahahahaahhahahah........ 

aku yang over okay :))
dari masuk ward sampai la dah beranak hahahahahhahah
walaupun ade sedikit masalah semasa melahirkan kerana uri melekat tapi keadaan kakak ipar ku selamat
cuma baby dan akak ipar aku masih di ward sehingga hari ni sbb baby kuning :(
hu kesiannyer.....

welcome mohamad firas danish :))
so cute....geram sgt!
~day 1~

malas nk bukak mata si tembam ni :))

day 5~ bukak mata..........hai some :)

* x sabar nak blk kampung mgg ni nak jumpe si tecit ni :))
abis lunyai la pipi kamu sayang.........

4 comments:

  1. comelnya!! ee kecik2 da hensem tau. xpe2, InsyaAllah, pasni rezeki awk pulak. selalu dukung2 bb br lahir amik berkat hihihi.

    ReplyDelete
  2. insyaallah...amin :)) ...hihihihihiihhi

    ReplyDelete
  3. comelnya... hope ada rezeki kita utk dpt baby nanti kan..

    ReplyDelete
  4. gerammmmmmmmmm....

    tak sabau nak gomol baby...
    :)

    ReplyDelete