Pages

Friday, 3 February 2012

muzium alam semulajadi

iiiii :))
assalamualaikum :)

weekend lepas aku berjaya menghasut incek am untuk p ke cni :))

gambar ehsan : tok google :)


melihat misteri sang buaya
even pameran x berapa nk misteri hahahahahahha :p

ni some gara2 masa aku p ke imegresen tok wat pasport ternampak poster pameran buaya dan hidupan liar kat presint 15 tu :p

apa yang menarik kat cni pameran semua haiwan2 dicni adalah  haiwan sebenar yang telah diawet....
ayoooo ada harimau...tapir ...badak....serangga...huihihih :)
tempat pameran terbahagi kepada dua ruang dibahagian bawah dan dibahagian atas....
 tempat pameran juga x berapa luas n maybe agak bosan untuk mereka yang x  berminat tentang haiwan....
kalau budak2 suka kot hihihihih  :P

okay...ini ruang pembelajaran o untuk kanak :)) c incek am tengah cr pasal gajah hahahahahahhaha :p


antara haiwan yg ada :))


okay muzium ni dibuka antara 9:00 am - 5:00 pm
Closed on the first day of Hari Raya Aidilfitri (Eid Al Fitr) and the first day of Hari Raya Aidiladha (Eid Al Adha).
bayaran masuk pula adalah RM2 sahaja.
:)


ok blk dah :p



4 comments:

  1. apa yg encik suami kamu tunjuk kat beruk ker monyet tu?heheheh

    ReplyDelete
  2. Hihihi monyet tu nye malu......hihihi

    ReplyDelete
  3. hah dekat bebeno dgn umah aku muzium ni..tp biaseler kalo dah dekat takdenye nak pergi..huhu

    ReplyDelete
  4. dekat dgn rumah zana.. pernah masuk masa mula2 pameran bukak.. now dh lama x gie situ.. hihi

    ReplyDelete