Pages

Monday, 12 December 2011

ditinggalkan dan meninggalkan mane lagi sakit?

assalamualaikum :))

ditinggalkan o meninggalkan pade korang mane lagi perit n sedih?????

hiihihih n3 tokleh bla....pepagi hari ni sayu sbb hari ni hingga khamis aku akan ke terengganu dan kelantan untuk meting n 'site visit' huaaaaaarrgggg nk nanges aku rs :(

bukan gedik o mengade! tapi kenyataan nya aku baru jumpe incek am 3hari setelah ditinggalkan selama 12hari!!
dah ar sebelum tu pon kitorg jumpa tok 5 hari selepas ditinggalkan selama 11hari huaaarrrrggghhhh
:(( jumaat ni dapat lah spend masa bersama 3hr
sebelum incek am o/station lagi tok 5hari!!!!!! :((
bile total2 balik lebih kurang 10 hari kitorg jumpe :( campur tolak jam sekali hahahahahha melampau!
ni bukan sedih tapi double triple sedih! juta2 lemon sedih!!!!!! tolong makcik nak nages!!!!! huaaaarrggg


pedih! pasrah! tapi x pe ujung bulan ni jgn ganggu kami dengan kerja! kami nak honeymooon hahahahahhaah :))

p/s :- ngah pulun keje supaya x diganggu hahahahahhahaha :p

: cuti 4 dapat 10 :

cuti 4 dapat 10?????????????????????


hahahahahhaha bulan 12 ni paling banyak makcik cuti :)) cuti merehat rehat kan diri hihihihihih :P
sebenarnyer cuti 4 hari ni bermula dari 24disember sampai 2januari :))
yeeaaahhh 10 hari berjimba alamatnya masak la bermalas malasan nak naik keje nnt hahahahahaha

kesempatan yang ada harus di ambil hihihihiii kan best kalau kwsp aku kua mgg ni bukan bulan 1 hahahahahaa~ ecehhh mengaharapkan sesuatu yang x mungkin hihihi tapi ada bonus yang x seberapa itu kan so harus ade perancangan hihihihihi :))

so tok korang some yang bersama 2 sepakat amik cuti 4 dapat 10 ni selamat bercuti n selamat berjimba jimbo hahhaha~~~