Pages

Monday, 14 November 2011

weekend with "qayyim mikail"

salam :)
happy monday :)) nk wat entry pasal weekend lepas yang best n penuh terisi hihihihihihihi
sebelum mood aku swing2....~~
swing2~~ sbb incek hubby akan ke Grik Perak mulai hr ni sehingga 24 hb
utk program camera trap
huaaaarrrrraagggg nk nages guling2 aku rs hu :(
kalau aku x keje mst aku ikot incek  hubby ~
sesekali honey bunny dalam hutan best gak kan :p
semoga sayang selamat pergi dan pulang ~miss u dear :(( hu


jom citer pasal qayyim mikail :)
qayim ni  baby my BFF :))
sbb dia bz x sempat nak kemas umah semua so dia pas qayyim kat aku mintak tlg jaga ahad lepas~
my BFF ni hubs dia keje shiping so sekarang ade kat Jepun sampai la bulan 6 2012 nnt... lg sedihkan sbb berbulan2 tinggal kan anak2 n wife aku ni yang kene tinggal setengah bulan pon dah meroyan rs~
hihihihihi :p

best sgt jg qayyim ni sbb qayyim baby yg sgt2 comel ok :))x banyak ragam.......
feling2 jd mummy jap :))

hi unty :) i'm qayyim mikail :))





tdo time :))


bgn tdo jln2 plak :) hihihihihihi :p

0 comments:

Post a Comment