Pages

Tuesday, 22 November 2011

kemenangan harimau !!!!!!!auuuuuum!!!!!!!!!

assalamualaikum~
auuuuuuuuummmmmmmm hahahhahah pepagi dah mengaum ni
semangat sbb harimau telah membaham garuda pd sukan sea kali ini :))
hihihihihihi~

mmg berdebar betul menyaksikan perlawanan semlm even aku tgk bola sorg2
(iyeeerrr saya sorg2 ok :p incek hubby dah seminggu o/station)
tetap meriah tau sbb bile pemain2 nak score mereka2 yang dok kat kedai mamak menjerit
mcm kat ruang tamu umah aku
hahahahahahha mmg meriah!!!!!!!!!


dengan kedudukan yang terikat 1 sama sehingga ke masa tambahan terakhir membuatkan some penyokong x senang duduk~fuuuuuuuuuuhhhhh
jgn lah si garuda dapat score hahahahhahhahaaa!
alhamdulillah dah tertentu rezeki untuk si harimau :))
lg2 pada masa penalti mmg rasa mcm nak tutup mata~
(tutup mata mmg over ok hahahahhahahah)
tapi mmg geram nyer dengan Ahmad Fakri Saarani  asik tersasar jerk time penalti pon x bersungguh
tapi x pe semua tu pengalaman dan pengajaran tok mereka!


ape2 pon tahniah kepada pasukan Malaysia kerana memperoleh 'ibu segala emas'
yeeeeaaahhhh~~
tq  Baddrol Bakhtiar sbb anda lah wira kami!!!!!! tq khairul fahmi che mat sbb anda mmg penjaga gol terbaik!!!!!!!

MEGAH...pemain negara meraikan kejayaan pertahan emas Sukan Sea, malam tadi.
credit pic to :hariam metro online

nk bace pasal kemenangan harimau kita ni :~

1 comments:

  1. ibu segala emas milik Malaysia!! mmg bangga habis kan bila dpt benamkan ego indonesia tu..

    ReplyDelete