Pages

Monday, 14 November 2011

jom join GA :))

contest 'jom raikan cinta sempena ANNIVERSARY'

jom sertai contest yang eka wat ni sempene anebesary tuan tanah ni :)) tarikh tutup adalah jatuh pd hr ulang tahun perkahwinan diorg pd 6.12.2011

eka perhati kan tulisan pink2 ini hihihih sempena eka yang memang suke sgt2 pada warne pink :P (bodek ni hahahahahahah )

syarat2 penyertaan :-

1-buat 1 entry dan tempek gambar atas ni ~ DONE

2-tiada paksaan dalam mem'folo'saya...saya tidak suka memaksa org... tp kalu folo, saya ucapkan terima kasih dan bonus utk kamu sbb tau perkembangan contest ini dari masa ke semasa
.~ DONE :mmg dah  lame follow melow :)) :

3. soalan yng perlu dijawab :- wah mentang2 pn eka ni cekgu cekgi kene jawap soalan hahahahahah :p

-pasangan ini akan menyambut ulang tahun perkahwinan yang ke...?
~6.12.2011 ni pn eka dan en. daus akan celebrate ulang tahun yang
ke 2 :))
betul kan hihihihihihi :p

-mereka akan sambut di...?
~yg ni ceteke??? hihihihihi
KOREA!!!!!!
yeyeyeye winter sonata honeymoon :))
psssssshhh ~~ nk adiah dr bumi korea hahahahahah :p


-sila cadangkan destinasi bulan madu yg WAJIB dikunjungi pasangan ini ...
cadangan lokasi bulan madu untuk eka :)
1.a little england of malaysia
destinasi honeymon i yg latest :p cantek n murah :)) lgpon kat cni sunyi tenang memang sesuai to honeymoon :p sejuk lg :p

2. krabi thailand :)
best n cantek sgt2~ ni pon lokasi idaman honeynoon kami :) tp lom ade kesempatan nk p :p
pantai yng bersih dan cantek....moh kiter p :)


but if dalam Malaysia :))
pulau cantek yang mst dituju opkos

3 Pulau Redang~super cantek  la hihihi :p



4. Pulau Tioman ~ mmg best rugi sape x p :p

boleh snorkeling ikan2 gitu ihihihihihih :p


 
4-tag 2 org
nk tag erm :)
zana
farah


5-tinggalkan link entry anda di ruangan komen
~DONE

" so eka jgn lupe masukkan dalam list percutian nnt tau :)) i nak wish u happy 2nd anyversary semoga berbahagia ke akhir hayat, dan sentiasa dimurahkan rezeki dan diberkati oleh Nya
 tok eka & daus

5 comments:

  1. aww kita kena tag.. mmg wajib buat ga eka nih ^^

    ReplyDelete
  2. hahahahhaha moh2 mane tau dapat adiah dr korea hekhekhekeh

    ReplyDelete
  3. eh mana tau eka nak gi korea ni,..isk isk fitnah je tu :) yang...eka tertanya2 kat mana little england tu...CH je??? nampaknya minat kita cam sama.eka pun suka gi pulau tau...pulau dalam mesia, alhamdulilah dah sampai...kalu perasan gmbr header eka tu kat redang gak...tp pulau yg luar negara ni lom kesampaian...mmg dah lama nak g krabi ni...tp tak pegi2 lagi.haisyyy...sapa nak sponsor eka ke sana...

    btw thanx sbb memeriahkan contest eka ni...sangat2 appreciate...yg di tag tu sila,sila...

    ReplyDelete
  4. ala salah ke eka????????
    kan dah kene tolak satu markah hahahahaahahaaa~~
    OoOoooO a little england of malaysia tu kat fraser hill... kat ctu xtvt siang2 ok la tapi mlm mmg nan ado hihihi xtvt sendr :p


    yeeeeeeaahhh tol ar p pulau best kan seronok :))

    ReplyDelete
  5. hehehhe...gimik je reha...jgn lupa taw bg alamat utk tujuan pengeposan

    ReplyDelete