Pages

Thursday, 13 October 2011

gedik2 kat i-city :)

sila jgn termuntah k tgk gambo gedik2 aku kat i-city ni hahhahahahhaha sajer jerk....... :))
berjalan sambil melihat alam......lame x dating mlm2 ngn incek hubby..
janji ade nk melayan aku suke jerk......
:)
kitorg gerak dalm koll0 sabtu mlm ahad lepas... tapi jem punya pasal kitorg sampai area 11 kat shah alam....pusing2 cr paking punya lah ramai umat manusia kat cni sampai nak bayo tiket paking pon beratur pnjg......last guard kat ctu kate le bayo kat pintu keluar...~selamat!!!!! x yah beratur hihihi :)
jln.....klik2.....pastu dah nak ujan baru kitorg grak blk :))
blk sampai kat higway sg besi dalam kol2 
 singgah mcd :)
:))


minah enterprem.....x mau pegang kamera takot gambo  x de hahahhahahahahah :P


nnt pregy x mau wat2 tanduk mcm ni *mak dah marah* sila lempang muke sendr :)


mcm ni boleh hahahahhahahahhahahahaaa

 
suke amik gambo diri sendr....dah kater perasan hahahhahahahahah




my love :)


*sayang kamu byk2*~uuummmppphhhxxxx~~

:)
yeeeaaahhhh budak gemuk nk blk dah :))
hu nyampah tol kene panggil dak gemuk....tapi mmg pon terima kenyataan
(ayat redha)  hahhahaahhahaahaa




4 comments: