Pages

Thursday, 29 September 2011

soalan yang aku benci!!!!!!!!!!anda gomok! diet2!!!!!!


 
hu :(
skrg asal jumpe kawan2 lama some mst tanya soalan same...
dah ade bb???
oii bile ko nak beranak...
wei mane bb ko ?????
soalan yang same sampai aku dah mls nk menjawap....kalau aku leh oder mcm aku oder brg avon..tupperware snang jerk order terus dapat :))
malas aku nak ckp byk sekarang....sbb aku mst positifkan dr....lantak korang ar....ade aku kisah hahahahaha
senyuman aku dah cukup kot menjawap segalanya... bukan x nak jawap..kang aku jawap kang takot ilang tahap kesabaran :)) senyum x perlu kata apa-apa....  hahaahahahhaa
hilang soalan tu tambah pulak solan lain ggggggrrrrr!!!!!!!!!
wei ko dah montel la...nampak dah gemuk la.....weeiii chubby nye pp....halooo aku aku kurus pon pp aku tetap maintain chubby okay hahhahaahahahaah :))
yerk tu hakikat yg harus aku terima
and yesss aku mmg dah montel o lebih tepat gomok!!!!!!!!!!!!!!!!
huuuuaaarrggg seluar jeans mase aku pindah semula dr mersing ke kl pon dah x muat x boleh kancig
huaaaarrrrgghhh sodih makcik
lg2 en hubby dok perli jerk "mummy dah montel la...nnt pregy mst lagi besar"
waaahhhh sayang u dah pandai kutuk e~~~
lepas puase 6 aku dah nekad ape nak jd aku kene DIET!!!!
yerk DIET hahahaahha mcm x caye jerk nak diet.....tapi alhamdulillah aku dah mula kan dengan menggurangkan pengambilan nasi :))
n dah turun 3kg
yeeaaaahhhh super dupper happy :)) mintak2 ar berterusan jgn r naik semula hahhaahahaaa~~



bukanlah niat nak kurus sgt tapi dapat berat yang ideal dah le buat aku tersenyum....
sekarang mmg aku jdkan seluar2 lama n baju kebaye lama sebagai sumber inspirasi ku...
yeeeeaahhhh semoga aku berjaya teruskan usaha ku ini

5 comments:

  1. Marilah sama2 kita berusaha! Hehe.

    ReplyDelete
  2. same la macam nana ni..hmm tp nana ni tak pernahnye tak selera..nak makan byk tp mkin byk makan makin kurus bleh..hehe ;p

    ReplyDelete
  3. ida ; ily ; hahahahhahaha yessss cayokkk semoga usaha ni berhasil....terasa sakit bile bos2 pon dok perli :( hihihihihi

    nana ; ala nana dah kurus....dah comel :))

    ReplyDelete
  4. salam kenal....1st time singgah sini...sonok jmpa geng ttc

    ReplyDelete