Pages

Wednesday, 28 September 2011

risau :((



hu hati ni x tenang dr pagi
sepatutnya hari ni genap 7hari incek hubby kat hutan simpan perak n kalu ikut jadual,
team diorang akan kuar hutan hari ni
n hari ni sepatutnya incek hubby dah col...
tapi sampai sekarang dah pukul  3..xdpt lagi nk col
masih x aktif hu :(( sepangjang 7 hr ni mmg x dapat langsung nak col sbb awal2 incek hubby dah ckp kawasan tu x do line
hati dah mula risau~~~mood dah kelaut hu :(
ya allah lindungi la mereka ya allah
selamatkan lah perjalanan mereka ya allah

2 comments:

  1. miss,insyallah selamat...Amin...
    sy pun hubby keluar outstation,risau jugak :-(

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah dah selamat sampai umah dah :))
    saje wat surprise tibe2 bukak pintu :))

    ReplyDelete