Pages

Wednesday, 28 September 2011

rifqi irfan 3months

weekend lepas aku blk kpg :)) harus balik dr aku dok melangok sorang2 kat kl ni....hihhihihi dah kebiasaan bile incek hubby x do aku akan drive or naik bas sendr...sorg blk kpg :(( hu sdih tau menggagahkan di balik sorg2... tapi nak wat mcm mane incek hubby kan keje.... (ayat pasrah) hahahahhaha.... so jumaat pagi2 aku dah cabut... mula2 pk nak naik bas.. badan x penat + jimat kos (hahahahha tu yg paling penting) :)) tapi tepon my sis pon nak ikot blk gak.....hahahah dalam hati bagus3 dah indu sgt kat irfan... last jumpe masa hari raya mst dah bertambah chubby pipi gebus dia hihihihih.....
dalam kol 9 aku dah sampai kat umah my sis kat alor gajah... sampai2 jerk si kenit ni dah bgn n tgg depan umah ape lagi....wajib ler kene gomol...hihiii.ngan kepale yang dah selamat dicukur hahahahahaah comel sgt :)) licin.....hihihihi
si tomei botak! :))
pg2 dah jumpe maklong......tgk mata kami sama x???? ramai kate mcm anak aku (eceh...pinjam kejap ihihihihi) cousin awak xnak mai lgi hahahhahahaaa

irfan si tomeii dah siap mand... tdo time :)) tomei sgt2 tutup mata haahahaaaaa

irfan ngn maklong ..... suke begurau
mcm mane la x indu......hu miss irfan already :((
aksi temenung tgk tv sambil isap jari :))

yeeeeeaaa...ini lah ibu rifqi irfan aka my sis

p/s :- muke irfan mmg x nk.... susah nk senyum...bile hala kamera terus pandg serius hahaahaahahahahahahahaaa

1 comments: