Pages

Thursday, 15 September 2011

cuti tanpa cuti :))

halluuuuuuu
ihihihihi ape2 ntah entry cuti tanpa cuti erk..... alkisahnye tengah hari selasa hr tu opis black out.... ngah syok2 aku dok taip report alih2 tup.....huuuaaarrrrggggg gle x meraung makcik dah la report tu some link2 ngan 2...3.. repot yang lain....nak sedap lagik! aku x save!!!!!!!!! huuaaaarrrgggg padan muke berjuta2 kali!!!! ngam2 jerk aku siap wat repot black out! hangggiiinnnn satu badan la aku! dok pk2 x pe mst recover nyer....tunggu punya tunggu sampai ptg x do gak karen.....panas toksah citer la.....toilet x do air :((
huaaaarrggg sakit nyer ati ...nk kene turun tangga dr tingkat 5 ke G....x yah pk byk 4.30 blk !!!!! lg best jam punch kad abis bateri.....kalu aku tau awal2 aku cabut hahahahhahaha.......

so hari rabu pagi2 mai keje dr jauh aku dah nampak ramai yang melepak2 kat tepi konpom! black out lagi lah ni....so gerak ke punch kad.....dah okay so punch.,...lepas punch aku pon sertai jemaah melepak kat tepi bangunan....dongak atas memikirkan nak kene panjat 5 tingkat tu aku diam dulu......fuuuhhhh mengade padahal dok umah flat gak hahahahhaha tapi umah aku tingkat 3 jerk hahahahahahaa....... nak x nak aku kene naik gak sbb nak kene amik report mane yang siap tok antar pada KP..... naik jerk kemas2 meja kene turun semula :(( penat x ilang lagi....geram betul la.......nak harapkan opis boy kat opis ni alamatnye ptg pon x dihantarnye......
settle aku hantar aku lepak blk kat bawah jam baru kol9....nak x nak x do pilihan so aku naik semula.....hahahhahaha bermula aktiviti cuti tanpa cuti kami......TIDOOOOOOOOOOOOO yeeaaaahhhhh naik dok borak2 kejap masing2 amik port tdo.....sedar2 pukul 3 hahahahahah best nyer la keje macm ni.....
tapi terlupe x solat lagi...hamek ko turun balik......kitorg kene sembahyang kat bangunan depan sbb bangunan depan jerk yang dah ok and dan bekalan elektrik dulu........balik semayang naik balk tangga...penatnyer dah macm ape dah rase......
tu la dah biasa sgt naik lif tekan sendr hahahahhahahahahha.....
hari ni opis dah ok walaupun bekalan sementara, tapi sekurang2 nye dapat ar settle kan keje......hhiiihhihi walaupun aku sedih...repot x cover!!!!!!!!!! huaaaarrggggggghhh nak nages aku siapkan hari ni :((

p/s : yang penting hr ni nak senyum sampai telinga sbb my hubby balik dr tanah parameswara yyyeaaaaahhhhhh!!!!! x sabo nak puch kad ...hahahhahahahah gle gatal ayat x ble bla hahahahhahahahaha :))

3 comments:

  1. chinta singgah cni...n terus follow awak ye misskirokuza..salam perkenalan dari chinta..

    ReplyDelete
  2. amboi..bunyi gelak saje dh boleh bayang missk duk terlompat2 dlm hati..hihihi...

    ReplyDelete
  3. tq chinta :))

    hihihihii mmg melompat :)) bgus gak kdg2 x do letrik ni hihihihihi

    ReplyDelete