Pages

Tuesday, 2 August 2011

apa ada dalam beg anda??

entry bosan!
x do koje nk ngadap fb dah x boleh....nasib baek diorg x block blog kalu x bertambh2 la tahap kebosanan aku...eeeppp jgn pk aku selalu x do keje ar.....unit aku unit yg paling busy sekali kat bahagian aku....hihihi tapi bertempat ler....time byk keje mmg byk...tapi kalu time relax...mmg relax abessss :))....
tambah2 my big bos jenis yg memahami...x pnah ade paksaan dalam wat koje..so pepandai sendiri ler.....

hahahahaha addooo merepek ar plak....aku nak cite lain...hihihihi nk tau ape dalam beg aku?????????
 tgk ni!
segala nya di dalam beg ini :))
ni adalah kejadian mmg lepas....hahahhaha mengemas beg alang2 terpk plak some orang ke suka menyemakkan hand bag mcm aku :))
rs nyer x la byk sgt benda yang aku bwk.....just yang penting2 jerk.... purse lotion...kunci umah..kunci kete tag nama sepit rambut... minyak wangi n tisu........
hahahahahah dan mgg ini....ele senang cite hari ini :p
ini lah khazanah beg aku!

tapi khazanah ni mcm bertambah ar plak ~(@,@)~
hihihiii tambah ngan payung n bedak plak hahahahhaah
tapi benda alah ni some lah kelengkapan aku...apa yg mst ada dalam beg aku....
but the important things is,,,
beg aku mst tukar tiap2 mgg hahahhahahahahaahahhaha
i like.........ada aku kesah :))

0 comments:

Post a Comment