Pages

Monday, 13 June 2011

seminar-pbr-RISTEC pd

:-)
jom layan cerita basi 2 bulan lepas
hahahahahhahahah :P
aik 2 bulan baru nak update!!!!!
gggggrrrrrrr" sila ketok kepale hahahahahha OMG
hahahhahahahahah
almaklumle  makcik busy  (busy la amat :p hahhahahahah)
sebenornye gambo baru nak ade
hhihihihiihhihi......
seminar ni aku urusetia jerk bkn peserta so mmg enjoy...
sbb x payah tumpukan perhatian dalam kelas! hoooyeeeeehhhh
hahahahha burok perangai!
peserta seminar!
cik urusetia yg sentiase setia hahahhahahahahahha
tuan punya tanah with kak cda :))
n ape yang lebih meriah
pada mlm terakhir seminar kitorg tu my bos decide wat bbq kat pool n karok  time!!!!!
hoyyeeeaaahhh syok!!!! relese tensen hahhahaha

my bos! Hj The Best Bos! hahahhahahah bodek lebeh :p
hihihihihihi ~~~~~
bbq mlm tu....ayam + ikan + udang + ns goreng + mee kurus hihhihihihi
tapi mknan just 2/5 sbb x sdap! hahahahah
dan inilah hasil ke'sumbang'an suara aku mlm tu..... aku sapat no 3!!!! yeaaahhh
lagu dangdut lagi hahahahahahh sebenarnyer x tau pilih lagu hahahahahhahahahah
ehsan kemenangan kesian bos juri konpom bagi staff hahahahahahhah
ni last lepas bagi2 hadiah.... aku duet ngn my bos! sbb merai kan hari2 terakhir dia kat bhg kitorang sebelum bertukar......hahahahahhahahahha
muke x boleh bla........serius muke makcik hahahahahah


p/s :- mase ni incek hubby dah blk o/station :)
x sabo nak blk serdang hahahahahhahaha

p/s lagi :- otw incek hubby amik kat hentian serdang moto abis minyak wkahkwhkahwaaaakkahhhhhh
x tahan porot aku gelak......dah ar tahan indu moto lak pancit hahahahhahahaha

p/s lagi n lagi :- saye dok je kat moto incek hubby yang tolak hahahahhahahhahaha  i lebiu la cayang!!!!! uuuummmppphhhxxxx :))











 

0 comments:

Post a Comment