Pages

Thursday, 30 June 2011

hukhukhuk berabuok!!!

huaaaaarrrr haiiiiyoooo
manyak abok ooooo hukhukuk (sila batok) :)
hahahahhhah ala nape la mls no nak update blog ni~~~
hihihiihi mood asik kelaut jerk...bile nak menggunung x tau le
hahahahahah mgg ni agar mencabar bg dr ku
ceeehhh cabar la sgt hahahahahha :)
mencabar sgt sbb aku rindu sgt...terlalu indu my sayang.....
aku indu mak...indu abah....makkkkkkkkkkkkkk
hahahahahhaha
tu yg hari2 p umah mak mertua tu~~ ader la kawan tok aku usik2 + borak2
my MIL x chat...so kalau die ckp x dgr my SIL suke usik....
jd best sbb asik ketawa n gelak.....hilang la sket rase boring ni.....
ptg blk umah dah boring blk :(
hiiihihih x pe yang plg penting hari ni mood dah x kelaut dah
dah nak mendaki dah hahahahahahha (jgn jeles)
my sayang nak balik hari ni dr gua musang~~~~
yeye....yeeeepiiiiii ~~~(^,^)~~
mari joget same2....hahahahahahhahahahah so anda semua dibenarkan buat lawak bodo ngn aku sbb aku x marah haahhahahahaha :))

i miss u :)) nak tenyum2
hahahahahahah burok tol perangai :p~~ peduli ape makcik....hahahahhha


p/s :- keje tengah melambak kene siapkan minit mesyuarat....sakit kepale aku kalu keje last2 minute ni!
p/s lg :- x memasal plak ade yg soh aku kemas kotak2 kat opis ni igt aku kuli ker......tolong sket! bkn keje aku ko nak ko kemas ar sendr yang aku tau jgn semakkan tempat aku! sekian.....hahahahhaha

0 comments:

Post a Comment