Pages

Friday, 3 June 2011

hantaran - nana wedding :)

walluu
:)
seminggu ni pnat sgt badan sbb dah start busy ngn anak buah my lovely hubby yang nak tamatkan zaman anak daranyer hihihiii :p
bestnyer teringat mase aku nak kawen plak...
hihihihi tersenyum sendr.....
wahhh sila ketok kepale... berangan plak aku ni
yerk la fresh lagi baru 2thn lepas hihihihihihii
pejam celik...pejam celik...
kjap je dah 2 thn
mase terlalu pantas....masih byk yang belum kitorg kecapi
tapi
insyaallah akan kami usahakan sehingga berjaya hihiihih :)
wahhhhh stop berangan!!!!!!
brg2 tok hantaran wedding x byk mcm mase tunang
so aku wat yang paling simple...
ala time ni org dah x nk tgk antaran dah kan....
yang org cbukkan
pelamin... baju pengantin...make up pengantin...
hahhaahha ke aku jerk yg beranggapan mcm ni ni??????
hhiihihihi ape2 jerk lah.......
jom jengok!

jam with munge rampai :)
minyak wangi :)
opkos!!!!
pengantin mstlah wangi hihihiihi

baju melayu a.k.a baju raye bak kate pengantin hihihihihihi :))
set jam tangan n beg wang......hiihiihi sila simpan duet byk2 yerk a'an nnt le blanje mkn hihihihi :P

ader lagi 3 hantaran......
1. sireh junjung - kak ct yang akan wat....i x pandai menggubah hahahahahhahahah
2. kueh bahulu- olso i x pandai buat tapi pandai mkn hahahhahahahaha
3. cekelat - yg ni pandai....pandai beli kat kedai hahahahhahahahahahha

esok sila makcik ko ni n pakcik koakan  bekerja dengan keras....hahahahhaha
mcm2 aktiviti nnt sepanjang majlis nana 4 jun n 5 jun ni
n aku with incek hubby dah stanby surprise tok pengantin
hahahahhahaha tgg... kalu cite dah x jd surprise......
:))

0 comments:

Post a Comment